Uleiul de catina

Uleiul de catina este unul printre cele mai utilizate uleiuri in tratamentele naturiste si in cosmetica, datorita proprietatilor sale terapeutice pentru sanatate si . Uleiul de cătină este bun pentru păr, piele și ameliorează tot felul de afecțiuni, datorită unui amestec de vitamine, minerale și antioxidanți. Beneficiile uleiului de catina – Catina este un produs natural care poate fi folosit cu succes intr-o varietate de scopuri, inclusiv ca remediu .

Uleiul de catina este unul printre cele mai utilizate uleiuri in tratamentele naturiste si in cosmetica, datorita proprietatilor sale terapeutice pentru . Uleiul de Cătină reprezintă un complex polivitaminic care asigură un aport optim de fitonutrienţi necesar dietei, în principal beta-caroteni, vitamine liposolubile D . Un adevărat izvor de principii active, este un ulei cu proprietăţi excelente de regenerare celulară, cicatrizante, nutritive și antioxidante. Substantele active din uleiul catina sunt anticanceroase si antitumorale, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase creste imunitatea, reduce efectele secundare .

Ulei de Catina beneficii:uleiul de Catina contine grupe de Flavonoide fiecare grupa continand tipuriCatina contine multiple vitamine: E, A, K, B B . Produsul este disponibil in trei concentratii de ulei de catina (Hippophaë oleum): 300mg, 6mg si 9mg; o capsula moale contine ulei de catina si excipienti . Uleiul de catina este considerat de secole ca fiind un remediu excelent atat pentru piele, cat si pentru sanatate in.

Uleiul de catina este unul dintre produsele cele mai bogate în carotenoide naturale, după uleiul de palmier. Uleiul de catina se obţine prin presare la rece sau . Uleiul de Cătină are rol hidratant pentru pielie, anti-îmbătrânire şi anti-cancerigen. Tratează unghiile deteriorate şi părul fragil, eczemele, . Uleiul de cătină este considerat de secole ca fiind un remediu excelent atât pentru piele, cât şi pentru sănătate în general, deoarece are proprietăţi miraculoase . Ne-am obisnuit sa ne mentinem frumusetea cu uleiuri exotice, precum cel de argan, de jojoba sau de macadamia, si sa igno.

Asadar, fie ca optezi pentru capsulele de catina ori pentru uleiul de catina, te vei bucura de efectele surprinzatoare pe care le are asupra . Uleiul de cătină este recunoscut pentru proprietățile sale excepționale cicatrizante, antioxidante, având o putere ridicată de vindecare a pielii . Foarte bogat în compuşi cu valoare terapeutică, uleiul de cătină poate fi folosit pentru ameliorarea şi chiar tratarea mai multor afecţiuni, de la . Uleiul de cătină este foarte eficient în afecţiunile pielii, cum ar fi psoriazisul, eczemele, arsurile, mâncărimile. El protejează pielea împotriva radiaţiilor ultraviolete . Uleiul de cătină albă este celebru pentru multitudinea de aplicaţii, atât pentru sănătate, cât şi pentru frumuseţe. Uleiul de cătină este bun pentru .

loading...