Ulei de cocos pt ten

Uleiul de cocos face parte din produsele destinate în mod special persoanelor. Daca nu te-ai gandit pana acum sa folosesti ulei de cocos pentru ten, poate ar fi cazul sa iei in calcul aceasta varianta. Uleiul de cocos este considerat cel mai bun tip de ulei pentru.

Proaspat intoarsa din Thailanda nu am revenit cu cadouri sub forma magnetilor, ci cu multe sticlute de ulei de cocos, presat la rece. Uleiul de cocos are beneficii asupra sanatatii intregului organism. Descopera, mai jos, cateva dintre cele mai importante modalitati in care il poti folosi pe ten si . De-a lungul timpului uleiul de cocos a devenit unul dintre cele cautate produse pentru ingrijirea tenului.

Aroma sa placuta persista foarte mult iar finetea si . Iata, asadar, cateva retete pe baza de ulei de nuca de cocos menite sa te. Folosit din cele mai vechi timpuri in culturile din insulele polineziene, uleiul de nuca de cocos era folosit atat pentru hidratarea pielii, cat si pentru protectia pielii . Iata mai jos peste de utilizari ale uleiului de cocos – unele ar putea chiar sa te. Uleiul de cocos este foarte bun pentru gatit deoarece compozitia lui ramane.

Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe.